سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر که به آنچه می داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را نمی داند به او ارزانی می دارد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
ستاره داوود

 یک یهودی فلسفه دان به نام فرانتس روز نتسوایگ(1929-1886)متولد کتسل آلمان ،کتابی دارد به نام "ستاره نجات"که در آن سیر یهود در مکان و زمان را با استفاده از این ستاره نشان داده است .هر پر ستاره یک اسم دارد :خداوند،جهان و انسان از یکسو و آفرینش،تجلی و نجات از سوی دیگر.در نظر او اینها مفاهیمی واقعی هستند :خداوند در جهان به وسیله انسان به واقعیت می پیوندد.تجلی خدا در انسان رویدادی واحد و یکباره نیست بلکه آن نیز سیری دنباله دار است که انسان را وا می دارد تا برای همه بشریت نجات را به جهان آورد.راه یهودیت از آغاز به وسیله تاریخ و روح یهودی که در آن فعالیت می کند ،تعیین شده است.بعضی از علمای یهود هم اعتقاد دارند که این نماد شش گوشه، شکلی است که از یک مرکز شکل گرفته و وجود یافته است. مرکز شکل نمایش دهنده بعد معنوی جهان است که توسط ابعاد مادی احاطه شده است. همچنین شش گوشه می تواند نشانگر شش روز کاری هفته باشند که طی آن ها خداوند جهان را آفریده است. در این تفسیر مرکز شکل، سبت (شنبه، روز استراحت و دعای یهودی ها) خواهد بود که شش روز دیگر هفته را در تعادل قرار می دهد. در متون کابالا (مجموعه آموزه های یهود که امروزه در قالب مکاتب عرفانی جدید زیاد دیده می شود) دو مثلث به دوگانگی درونی انسان تعبیر شده است: خیر در برابر شر، روح در برابر جسم و غیره. در عین حال گفته می شود که دو مثلث، نمادی از رابطه دو طرفه قوم یهود و خدا است. مثلث رو به بالا، نشان دهنده کارهای خوبی هستند که به سمت بالا جریان می یابند و به نوبه خود خیر را از سمت خداوند به سمت پایین جاری می کنند. این جریان دوم، با یک مثلث به سمت پایین نشان داده می شود.
اما اینکه چرا این ستاره به داوود نبی منتسب است را علمای یهود این طور پاسخ داده اند که داوود نبی(س)در جنگ ها این ستاره را به نشانه تحت حمایت بودن قادر متعال بودن خود به بر سپرش نقش می کرده است.یعنی که خداوند از هر شش جهت (شمال ،جنوب،شرق،غرب،بالا و پایین) بر کهکشانها و زمین احاطه دارد و از همه این جهات نیز از او و قومش محافظت می کند .به همین دلیل یهود به این ستاره سپر داوود Magen David نیز می گویند.فراماسون ها هم از این دو مثلث به تنهایی ویا با هم زیاد استفاده می کنند.طبق اعتقادات آنها که برگرفته از مکتب یهود است بر دو ستون ورودی معبد سلیمان این دو مثلث نقش بسته بوده است.یکی بر ستون راست (یاکین ،(Jو دیگری بر ستون چپ(بوعز،B).و به همین دلیل بر دو ستون ورودی لژهای فراماسونری این دو مثلث دیده میشود.

 

 

منبع : www.zeitoon.net



3 تاره ::: دوشنبه 87/5/28::: ساعت 11:23 صبح


لیست کل یادداشت های این وبلاگ

. . .
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

JavaScript Codes

صبا ویژن
">') write('
') write('
') write('
') write('
') write('
') write('
') write('
') write('') } } var Clrs=new Array(6) Clrs[0]='ff0000'; Clrs[1]='00ff00'; Clrs[2]='000aff'; Clrs[3]='ff00ff'; Clrs[4]='fff000'; Clrs[5]='fffff0'; if (document.layers) {window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);} var yBase = 200; var xBase = 200; var step; var currStep = 0; var Xpos = 1; var Ypos = 1; if (document.all) { function MoveHandler(){ Xpos = document.body.scrollLeft+event.x; Ypos = document.body.scrollTop+event.y; } document.onmousemove = MoveHandler; } else if (document.layers) { function xMoveHandler(evnt){ Xpos = evnt.pageX; Ypos = evnt.pageY; } window.onMouseMove = xMoveHandler; } function animateLogo() { if (document.all) { yBase = window.document.body.offsetHeight/4; xBase = window.document.body.offsetWidth/4; } else if (document.layers) { yBase = window.innerHeight/4; xBase = window.innerWidth/4; } if (document.all) { for ( i = 0 ; i < starsDiv.all.length ; i++ ) {step=3; starsDiv.all[i].style.top = Ypos + yBase*Math.cos((currStep + i*4)/12)*Math.cos(0.7+currStep/200); starsDiv.all[i].style.left = Xpos + xBase*Math.sin((currStep + i*3)/10)*Math.sin(8.2+currStep/400); for (ai=0; ai < Clrs.length; ai++) { var c=Math.round(Math.random()*[ai]); } starsDiv.all[i].style.background=Clrs[c]; } } else if (document.layers) { for ( j = 0 ; j < 14 ; j++ ) //number of NS layers! {step = 4; var templayer="a"+j document.layers[templayer].top = Ypos + yBase*Math.sin((currStep + j*4)/12)*Math.cos(0.7+currStep/200); document.layers[templayer].left = Xpos + xBase*Math.sin((currStep + j*3)/10)*Math.sin(8.2+currStep/400); for (aj=0; aj < Clrs.length; aj++) { var c=Math.round(Math.random()*[aj]); } document.layers[templayer].bgColor=Clrs[c]; } } currStep+= step; setTimeout("animateLogo()", 10); } animateLogo(); // -->